• RESTEN af året får du HELE 25% RABAT på din Bars behandling 😊

  Hvad er Bars Behandling?
  En bars-behandling arbejder med 32 punkter på vores hoved. Punkterne berøres let, og der løber en energi imellem dem, som derved tillader dig at tage imod, samt skaber en afslapning i både kroppen og hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer på forskellige områder af livet. Ligesom en computer, hvor du gemmer i forskellige mapper/harddisk. Når punkterne berøres, og Bars aktiveres, er det, som om alle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip. Gamle handlemønstre og overbevisninger som begrænser dig i dit liv frigives. Du kan se dit liv fra en ny vinkel og får mulighed for at skabe den forandring, du måske altid har ønsket, men ikke formået at få til at ske.

 • Bars behandlingen kan sammenlignes med at køre et virusprogram i en computer. Når Bars aktiveres, kører virusprogrammet, og alle de dårlige “programmer/filer” bliver elimineret. Gamle beslutninger, fastlåste meninger, negative historier og energi, som man er vokset fra for længst, opløses og forsvinder. Den låste energi på det pågældende område bliver sat fri. Man får simpelthen mere energi og overskud, mange oplever det som en følelse af større frihed og lethed samt øget overskud.
  Udover at få ”kørt” dine Bars punkter, kan du også få Bars kropsprocesser. Behandlinger, hvor du får boostet dit immunforsvar, en proces specifikt til muskler og led, eliminering af fastlåste/negative følelser i fedtceller m.m.
  Hvordan foregår behandlingen?
  Bars behandlingen foregår fuldt påklædt liggende på ryggen, og varer ca. 5 kvarter for voksne og en lille time for børn. Jeg arbejder med Bars punkterne ved meget let berøring på dit hoved, og energien mærkes i hele kroppen – den bliver ”tung” og afslappet. Nogle gange taler vi undervejs, kun i starten eller slet ikke, alt efter hvad jeg fornemmer behovet, er eller hvad klienten giver udtryk for. I stilheden kommer man i en tilstand, hvor man “svæver” mellem at være vågen og sove – når helt ind i roen. Behandlingen virker ligegodt om man snakker eller ligger i stilhed, Der sker lige nøjagtigt det er der er brug for, om vi snakker eller ej. De fleste børn ser en medbragt DVD imens – nogen døser hen og andre ligger bare stille og nyder film og behandling.

 • Bars arbejder med områder som:

  Vrede og angst
  Synspunkter på penge/økonomi
  Kontrol – for meget og for lidt
  Kroppen – synspunkter, følelser og holdninger omkring din krop
  Seksualitet – følelser, holdninger, tanker og måske manglende sexlyst
  Sorg/mismod
  Healing
  Kreativitet
  Fred & ro, glæde
  Alderdom – synspunkter omkring det at ældes og hvornår
  Håb & drømme
  Kommunikation
  Venlighed, taknemmelighed
  Bars kan afhjælpe/mindske tankemylder, angst, fobier, lavt selvværd, stresssymptomer, spændinger i kroppen, traumer, “fyldt i hovedet”, symptomer på “bogstav” diagnoser og meget meget andet.
  Bars giver ro, øget overskud og energi. Den feedback jeg oftest får fra mine klienter er, følelsen af ro i hovedet og kroppen, øget “kapacitet” og overskud til, at håndtere/tackle de udfordringer der er eller som kommer. “Pyt knappen” er nemmere at finde, og man har nemmere ved at komme videre igen. Slippe negative energier. Mærke sig selv og kroppens signaler.

  Priser:
  Bars – voksen: 499,-
  Bars – børn/Teen u/20år: 299,-