• Massage inkl. Aloe Vera produkter

  45 minutters afslappende massage
  Aloe Heat Lotion er velegnet til alle, der sætter pris på en dejlig, afslappende og varmegivende massage. Både populær blandt personer, der træner meget og ofte, og hos dem, der har et stillesiddende kontorjob og har behov for at få løsnet nakke og/eller ryg op med en dejlig omgang massage.
  Læbepomade med Aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør dine læber bløde og glatte – og beskytter dem mod vejr og vind.

  506 kr.
  Nu Juletilbud 400 Kr.

 • Japansk lifting inkl. Aloe Vera produkter

  Japansk lifting hjælper til at afbalancere kroppens ubalancer, og giver energi til hele kroppen. hjælper til at afbalancere kroppens ubalancer, og giver energi til hele kroppen. Læs mere under mere
  Mildt hudplejeprodukt
  Aloe activator kan både anvendes alene som en beroligende og plejende ansigtsvand og sammen med Mask Powder til en skøn ansigtsbehandling: en aloe mask.
  Effektiv ansigtsmaske til strålende, frisk hud
  Absorberende og eksfolierende ansigtsmaske, der indeholder en kombination af effektive ingredienser, som fjerner døde hudceller og urenheder og samtidig har en beroligende effekt på huden. Anvendes sammen med aloe activator.

  745 kr.
  Nu Juletilbud 595 kr.

 • Massage 45 min inkl. Aloe Vera produkter

  45 min. afslappende
  massage.
  Aftershave-lotion med en frisk, maskulin duft. Det perfekte produkt til mænd i alle aldre, der ønsker at forkæle huden lidt ekstra efter barbering, og som sætter pris på en klassisk, frisk duft til mænd. Er også velegnet til sart hud.
  Skånsom og effektiv deostick med hudplejende Aloe vera. Mild unisexduft og behagelig konsistens, der hverken fedter eller efterlader pletter på tøjet.

  513 kr.
  Nu juletilbud 438 kr.