• Japansk Lifting er en af ​​de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. Det er en behagelig og mild luksusbehandling, som sætter dig og dit velvære i centrum. Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet. Det er er meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage, som tilsammen giver helt unikke resultater.

  Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier formindskes, og der kommer mere udstråling og en flot glød til ansigtet, da spændinger i muskelvævet frigives.

  Japansk lifting hjælper til at afbalancere kroppens ubalancer, og giver energi til hele kroppen.

 • Mange af de antiage muligheder, der er tilgængelige på markedet, som feks.Botox, Restylane og andre fillers, kan have skadelige bivirkninger pga. toksinerne fra injicerede kemikalier, der lækker til andre dele af kroppen. De fleste antiage cremer har meget ringe eller slet ingen synlig og tilfredsstillende effekt. Dog kan højkvalitets- aloe vera cremer med høj koncentration af aloe vera gøre en forskel pga. gennemtrængeligheden til den underste hud.
  Japansk Lifting består også af behandling med en lækker FUGTBOOSTENDE ansigtsmaske, samt afspændende og afstressende hovedbundsmassage

 • 60-75 min. fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og afstressende.
  Effekt af behandlingen:
  Smukkere glød og udstråling
  Blødere og mere ensartet hud
  Opstramning af mimiske rynker
  Fastere og mere vital ansigtshud
  Reducering af poser under øjnene
  Løfter, glatter og afspænder ansigtet
  Hjælp til at afbalancere kroppens ubalancer
  Effektiv mod spændingshovedpine, kæbespændinger og stress.
  Én behandling giver resultat, men skal resultatet være længerevarende er 6 - 8 behandlinger nødvendigt, hvor de 3 - 4 behandlinger ligger med 1 uges mellemrum og ellers 4-5 ugers.