Et super skøn tilbud

4 behandlinger incl. Marine Collagen til 30 dage.
Nu 1611 kr.
Normalt 2511 kr.

 • SKØN TILBUD I MAJ

  Japansk Lifting er en af de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. Det er en behagelig og mild luksusbehandling, som sætter dig og dit velvære i centrum.

  Det er en meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, der kombinerer akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, som tilsammen giver helt unikke resultater.

  Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet og ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier formindskes, og der kommer mere udstråling og en flot glød til ansigtet, da spændinger i muskelvævet frigives.

  Japansk Lifting er hudpleje kombineret med en anti-stress behandling, der efterlader huden friskere og klarere, samt bringer balance i krop og sind, da hele kroppens energisystem også stimuleres.

  Alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet og ved at der arbejdes med alle punkter og zoner i ansigtet afbalanceres kroppen også - mere energi til hele kroppen.

 • Kan også købes som gavekort

  Fantastisk ansigtsløft til mænd og kvinder i alle aldre.
  60-75 min. fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og afstressende.
  Effekt af behandlingen:
  Smukkere glød og udstråling
  Blødere og mere ensartet hud
  Opstramning af mimiske rynker
  Fastere og mere vital ansigtshud
  Reducering af poser under øjnene
  Løfter, glatter og afspænder ansigtet


 • Forever Marine Collagen

  Hudpleje indefra

  For at bevare hudens glød og spændstighed er det vigtigt at tænke over, hvad man bruger af afrensende og fugtgivende produkter. Men for at opnå de absolut bedste resultater, skal huden også plejes indefra. Derfor har vi taget udgangspunkt i de seneste forskningsresultater og den nyeste teknologi for at kunne give dig et kosttilskud, der ikke alene tilfører kollagen til kroppen, men som samtidig fremmer processen for at maksimere resultatet. Forever Marine Collagen er et eksklusivt produkt, der booster kroppen med kollagen, vitaminer og mineraler med fuld fokus på hudens naturlige skønhed.
  Læs mere her
  https://borch.myforever.cc/store/product/613